gezondheidenpreventie.be

Samen blijven we gezond!

Gezondheid, Nieuws

Letselschade komt vaak voor bij verkeersongevallen

Vandaag de dag zijn mensen continu in het verkeer. Elke Nederlander heeft tegenwoordig wel een fiets, scooter, brommer of auto. In Nederland gebeuren ook relatief veel verkeersongelukken met veelal letsel als gevolg. Het risico dat we lopen op verkeersongelukken is dus relatief groot in Nederland. Helemaal in het drukke Rotterdam is het verkeer helemaal gevaarlijk. Rotterdam staat bekend om veel verkeersongelukken met als uitkomst letsel voor de slachtoffers. Er zijn meer dan duizenden ongelukken bekend in Rotterdam en vooral in de binnenstad is het risico groot op een ongeluk. Het verkeer is daar namelijk erg chaotisch en hectisch, vooral in de vroege morgen. Dan willen mensen graag naar hun werk en zijn ze vaak nog niet helemaal wakker of alert.

Belandde op weg naar werk in een ongeluk

Een paar weken terug reed er een man vroeg in de ochtend naar zijn werk. Hij werd tijdens werktijd aangereden en had hierdoor letsel opgelopen. Omdat dit ongeluk tijdens werktijd plaatsvond was het zowel een bedrijfsongeval als een verkeersongeluk. Het ongeluk vond namelijk plaats onder werktijd. Hierdoor kon de man het bedrijf waar hij voor werkte aansprakelijk stellen. Met behulp van een van de beste letselschade advocaat in Rotterdam heeft hij een hoge schadevergoeding kunnen krijgen. Met deze persoon aan zijn zijde voelde hij zich meer op zijn gemak en bij hem kon hij ook zijn hart luchten. Hij had het gevoel dat hij er niet alleen voor stond en kon zich meer richten op zijn eigen revalidatie.

Gelukkig kwam de hulp van de advocaat op tijd

Door behulp van de vakkundigheid van de Rotterdamse letselschade advocaat heeft het de man weinig moeite gekost om de schadevergoeding van zijn baas uitbetaald te krijgen. De advocaat wees het bedrijf er namelijk op dat in het Burgerlijk Wetboek beschreven staat dat de werkgever zich altijd goed ten opzichte van zijn medewerkers dient op te stellen. Hieronder valt ook een bedrijfsongevallenverzekering. De man was zeer blij met het resultaat van de advocaat en raadt daarom iedereen aan om gebruik te maken van de diensten van de letselschade advocaat. Wel hoopt hij dat mensen deze niet nodig hebben aangezien letsel nooit een leuk onderwerp is. Maar toch zal een letselschade advocaat de pijn verzachten voor het slachtoffer aangezien deze veel werkzaamheden overneemt en uiteindelijk procedeert tot een schadevergoeding.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén